Over Aagje

aagje sport pedicure

Mag ik mij even voorstellen:

Mijn naam is Elise den Hertog. Ik ben onafhankelijk en zelfstandig sport pedicure en - masseuse en daarnaast in mijn aagjevrije tijd actief hardloopster. Gedurende het afgelopen jaar heb ik met goed resultaat en met veel enthousiasme de Pedicure opleiding bij IMKO Rotterdam gevolgd en afgerond daarnaast ben ik gediplomeerd sport masseuse.
Ik ben een jonge ondernemer maar wel een met veel ervaring op beide gebieden. Ik treed naar buiten onder de naam "Aagje Sport Pedicure ".
 
 
Ik werk alleen op basis van gemaakte mondelinge dan wel schriftelijke afspraken. Dit heeft tot voordeel dat mijn klanten geen wachttijden kennen. Zodra ze op het overeengekomen tijdstip aankomen kunnen we gelijk aan de slag waarmee veel tijd kan worden bespaard.
 

Hygiëne 

Al mijn klanten worden na het maken van een telefonische afspraak behandeld in mijn mooie, professioneel ingerichte en goed geëquipeerde praktijkruimte aan de Condorweg 3 te Berkel en Rodenrijs. Aagje Sport Pedicure Praktijk voldoet aan de strengste en meest actuele eisen op het gebied van hygiëne en veiligheid, zoals deze zijn vastgelegd in de 'Code van de voetverzorging'. Dit houdt o.a. in dat na iedere behandeling alle instrumenten worden gereinigd en gedesinfecteerd met alcohol. Gebruikte mesjes worden na de behandeling direct verwijderd in een afgesloten mescontainer.  Dit voorkomt hygiëne klachten aan voeten die door mij worden verzorgd.
 

Behandeling op maat

Mijn streven is om uw voetklachten zoveel mogelijk te verhelpen en een goede voetverzorging te geven in een ontspannen sfeer. Welke behandeling het meest geschikt is, is per situatie verschillend. Alvorens ik aan de slag ga, maak ik eerst een professionele analyse van uw voet en eventuele problemen. Aan de hand hiervan bespreek ik een behandel traject met mijn klanten. Afhankelijk van de analyse is het soms noodzakelijk dat meerdere behandelingen nodig zijn om tot een volledig herstel van uw voetproblemen te komen. Overigens; een behandeling is niet alleen bij klachten aan te raden maar kan zeker ook preventieve werking hebben of als voet verwennerij worden ondergaan. Bent u nieuwsgierig geworden naar een pedicure behandeling of een sport massage neem dan contact met mij op en ik maak graag een afspraak voor een deskundige analyse en een behandel traject. Voor de prijzen verwijs ik graag naar de prijslijst.

Neem contact op voor vrijblijvend advies

Aagje helpt bij het kiezen van de juiste behandeling